Om

Välkommen till CC´s Hälsa & Massage

Vem är CC´s Hälsa & Massage?

 

CC´s Hälsa & Massage startade 2010 med att erbjuda sina kunder massage, både i form av klassisk svensk massage och medicinskt behandlande massage. Tjänsteutbudet har nu utökats till att även innehålla Medicinsk laserterapi. Cecilia Cervin är grundaren till företaget och är certifierad massageterapeut och medlem i Kroppterapeuternas Yrkesförbund. Hon har också vidareutbildat sig inom laserterapi. Idag är Cecilia diplomerad inom detta område också.

 

Cecilia har en bestämd vision med sin verksamhet. Hennes tydliga mål är att hjälpa sina patienter så att resultaten blir så långvariga och tillfredsställande som möjligt. "Det viktigt att vi mår så bra som möjligt större tiden av våra liv" säger hon. Detta för att på bästa sätt kunna utnyttja allt vad livet har att erbjuda.

 

 

 

 

CC´s Hälsa & Massage innehar F-skattesedel

CC´s Hälsa & Massages 3 Ledstjärnor !

 

 

Hälsa

 

 

 

Hälsa är ett tillstånd av fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande. Det är också den viktigaste ledstjärnan i CC´s arbete. "Hälsan kommer alltid först". Inga pengar eller framgångar har ju någon betydelse om man inte har hälsan i behåll. CC´s strävar därför alltid efter bestående hälsa genom hela livet.

 

 

Förebyggande

 

 

 

Genom förebyggande behandlingar av kroppen kan man slippa problem som annars kan uppkomma. Löpande genomför man oljebyte på sin bil för undvika att den skär sig och får efterföljande dyra reparationer. På samma sätt skall man tänka när det gäller sitt välbefinnande. Genom att lyssna på sin kropp och underhålla den kan man undvika besvär i framtiden.

 

 

Långsiktighet

 

 

 

CC`s arbetar långsiktigt för Ditt välbefinnande. Genom att tänka långsiktigt vill vi att alla patienter skall få ett långt och så smärtfritt liv som möjligt. Man vill ju nyttja allt som livet har att erbjuda. En grundläggande förutsättning för detta är att kroppen mår bra.